Durant el mes de novembre es poden presentar les sol·licituds per la reducció del rebut de l’aigua i escombraries.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Com cada any l’Ajuntament de PLF convoca les ajudes econòmiques per aconseguir una reducció en el rebut de l’aigua i de les escombraries.
Per poder sol·licitar aquesta ajuda cal ser jubilat o pensionista, estar empadronat al municipi, disposar d’una única propietat immobiliària, viure sol o amb persones amb dependència econòmica del sol·licitant, entre d’altres requisits.

També està obert el període de sol·licituds per demanar una reducció en el rebut de l’aigua per a famílies nombroses. Per aconseguir aquesta reducció cal ser família nombrosa, també estar empadronat a PLF i en cas de separació, cal facilitar una còpia del conveni regulador.

Les ajudes consisteixen en una bonificació del 50% de la taxa d’escombraries i sobre el rebut de l’aigua, depenen de cada cas, es pot optar a una bonificació de la quota del servei o bé a una ampliació del 1r bloc de consum.

Les sol·licituds per aquestes dues ajudes; de la reducció del rebut de l’aigua i les escombraries per a gent gran d’una banda i la reducció del rebut de l’aigua per a famílies nombroses, per l’altre, cal presentar-les els dilluns, dimarts i dimecres del mes de novembre, des del proper dia 3 i fins el 26, al Punt d’Informació.
Per aclarir dubtes i demanar més informació al telèfon 937620043 extensió 2.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics