URGENT

Durant el mes de novembre es poden presentar les sol·licituds per la reducció del rebut de l’aigua i escombraries.

Compartiu aquesta història

Com cada any l’Ajuntament de PLF convoca les ajudes econòmiques per aconseguir una reducció en el rebut de l’aigua i de les escombraries.
Per poder sol·licitar aquesta ajuda cal ser jubilat o pensionista, estar empadronat al municipi, disposar d’una única propietat immobiliària, viure sol o amb persones amb dependència econòmica del sol·licitant, entre d’altres requisits.

També està obert el període de sol·licituds per demanar una reducció en el rebut de l’aigua per a famílies nombroses. Per aconseguir aquesta reducció cal ser família nombrosa, també estar empadronat a PLF i en cas de separació, cal facilitar una còpia del conveni regulador.

Les ajudes consisteixen en una bonificació del 50% de la taxa d’escombraries i sobre el rebut de l’aigua, depenen de cada cas, es pot optar a una bonificació de la quota del servei o bé a una ampliació del 1r bloc de consum.

Les sol·licituds per aquestes dues ajudes; de la reducció del rebut de l’aigua i les escombraries per a gent gran d’una banda i la reducció del rebut de l’aigua per a famílies nombroses, per l’altre, cal presentar-les els dilluns, dimarts i dimecres del mes de novembre, des del proper dia 3 i fins el 26, al Punt d’Informació.
Per aclarir dubtes i demanar més informació al telèfon 937620043 extensió 2.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics