El camí que condueix des del cementiri i la N2 tallat per la construcció de la depuradora de St. Genís

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquests dies s’està ultimant la construcció de la depuradora que ha de donar servei a Ciutat Jardí i St. Genís. Les feines d’adequació han obligat a tallar aquests dies el camí que connecta St. Genís amb el cementiri de PLF.

La depuradora que s’està construint tractarà les aigües brutes de la urbanització de Ciutat Jardí i St. Genís, i que un cop depurades es llençaran a la riera de St. Genís que desemboca al mar passant per Malgrat.
Aquesta depuradora, finançada íntegrament per l’ACA, respon a la impossibilitat actual de connectar les aigües brutes a la xarxa del clavegueram general, per la negativa de Malgrat a incorporar més aigües brutes en una xarxa, que passa pel municipi, i que denuncien que tenen deficiències.

Un cop acabin aquestes obres es posarà en marxa tot el sistema de clavegueram que s’ha construït a Ciutat Jardí en els últims mesos i que ha suposat un gran esforç econòmic per als veïns de la urbanització.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics