URGENT

El camí que condueix des del cementiri i la N2 tallat per la construcció de la depuradora de St. Genís

Compartiu aquesta història

Aquests dies s’està ultimant la construcció de la depuradora que ha de donar servei a Ciutat Jardí i St. Genís. Les feines d’adequació han obligat a tallar aquests dies el camí que connecta St. Genís amb el cementiri de PLF.

La depuradora que s’està construint tractarà les aigües brutes de la urbanització de Ciutat Jardí i St. Genís, i que un cop depurades es llençaran a la riera de St. Genís que desemboca al mar passant per Malgrat.
Aquesta depuradora, finançada íntegrament per l’ACA, respon a la impossibilitat actual de connectar les aigües brutes a la xarxa del clavegueram general, per la negativa de Malgrat a incorporar més aigües brutes en una xarxa, que passa pel municipi, i que denuncien que tenen deficiències.

Un cop acabin aquestes obres es posarà en marxa tot el sistema de clavegueram que s’ha construït a Ciutat Jardí en els últims mesos i que ha suposat un gran esforç econòmic per als veïns de la urbanització.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics