URGENT

Osorio diu que el PSC del Maresme manté a alcaldes històrics, tot i que són del tot autònoms, sols pels vots que els garanteixen.

Compartiu aquesta història

El líder d’ICV de PLF, Juan Andrés Osorio, va ser el convidat d’ahir a l’especial d’Assumptes Interns, que durant aquesta setmana entrevistarà als 5 portaveus polítics a l’Ajuntament de PLF.

L’ecosocialista va assegurar que el PSC del Maresme manté, tot i la seva indisciplina de partit i el seu funcionament autònom a alguns alcaldes històrics a la comarca. Sense anomenar-los, Osorio feia referència a l’alcalde de PLF, Valentí Agustí i a l’alcaldessa de Malgrat, Conxita Campoy. Segons Osorio aquests alcaldes ofereixen als socialistes un bon nombre de vots, i per això els mantenen tot i que no segueixen les directrius del partit i sols es mouen per interessos. Escoltem a Osorio.

Osorio va repassar algunes de les polèmiques més recents del municipi.
Sobre la crisi econòmica i coincidint amb l’anunci divendres de la proposta d’ordenances municipal a PLF, l’ecosocialista assegura que no n’hi ha prou i que s’hauria d’haver congelat o fins i tot reduït alguns impostos per fer front als problemes de la població.

Es va tornar a mostrar escèptic en el nombre de llocs de treball que generarà l’empresa Inditex al municipi i va parlar del pacte de govern local, del que va assegurar que passarà factura a CiU en els propers comicis electorals a PLF.

Osorio també va parlar de política general catalana. Va criticar la forma de fer política d’Iniciativa al govern, per que assegura que a vegades està molt allunyada de les idees del propi partit, pel que segons Osorio, la cúpula d’Iniciativa està més subjecte al pacte de govern que a les idees ecosocialistes, tal i com defensa el col·lectiu de Maig, un corrent crític del partit creat bàsicament al Maresme. Si fos per a ell, Iniciativa ja hagués deixat el govern.

Avui l’entrevistat després de l’informatiu serà Jordi Pedemonte d’ERC.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics