Osorio diu que el PSC del Maresme manté a alcaldes històrics, tot i que són del tot autònoms, sols pels vots que els garanteixen.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El líder d’ICV de PLF, Juan Andrés Osorio, va ser el convidat d’ahir a l’especial d’Assumptes Interns, que durant aquesta setmana entrevistarà als 5 portaveus polítics a l’Ajuntament de PLF.

L’ecosocialista va assegurar que el PSC del Maresme manté, tot i la seva indisciplina de partit i el seu funcionament autònom a alguns alcaldes històrics a la comarca. Sense anomenar-los, Osorio feia referència a l’alcalde de PLF, Valentí Agustí i a l’alcaldessa de Malgrat, Conxita Campoy. Segons Osorio aquests alcaldes ofereixen als socialistes un bon nombre de vots, i per això els mantenen tot i que no segueixen les directrius del partit i sols es mouen per interessos. Escoltem a Osorio.

Osorio va repassar algunes de les polèmiques més recents del municipi.
Sobre la crisi econòmica i coincidint amb l’anunci divendres de la proposta d’ordenances municipal a PLF, l’ecosocialista assegura que no n’hi ha prou i que s’hauria d’haver congelat o fins i tot reduït alguns impostos per fer front als problemes de la població.

Es va tornar a mostrar escèptic en el nombre de llocs de treball que generarà l’empresa Inditex al municipi i va parlar del pacte de govern local, del que va assegurar que passarà factura a CiU en els propers comicis electorals a PLF.

Osorio també va parlar de política general catalana. Va criticar la forma de fer política d’Iniciativa al govern, per que assegura que a vegades està molt allunyada de les idees del propi partit, pel que segons Osorio, la cúpula d’Iniciativa està més subjecte al pacte de govern que a les idees ecosocialistes, tal i com defensa el col·lectiu de Maig, un corrent crític del partit creat bàsicament al Maresme. Si fos per a ell, Iniciativa ja hagués deixat el govern.

Avui l’entrevistat després de l’informatiu serà Jordi Pedemonte d’ERC.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics