URGENT

L’Ajuntament de Malgrat presenta demà el projecte del nou centre cívic del barri del castell

Compartiu aquesta història

Demà dimecres a les 7 de la tarda, es farà la presentació de la proposta guanyadora del concurs del Centre Cívic del Castell i La Verneda inclòs en el Projecte d’Intervenció Integral de la zona.

El projecte guanyador del concurs ha estat realitzat per l’enginyera cultural Mònica Fabregat i l’arquitecte Xavier Iparraguirre. Després de la presentació s’obrirà un torn de debat sobre els punts forts i febles del projecte triat com a nou centre Civic.
L’ajuntament recorda que en l’elaboració del programa del projecte, hi va col·laborar la comissió de seguiment del Projecte d’Intervenció Integral del barri del Castell, una comissió formada per veïns i veïnes de la zona i representants d’algunes associacions.

Aquesta sessió oberta s’emmarca en el Pla de Participació Ciutadana vinculat al projecte i s’hi debatran els punts forts i febles de l’avantprojecte per tal de poder incorporar les conclusions al Projecte Bàsic.

L’acte tindrà lloc a l’Oficina de Gestió del Projecte, a l’avinguda de la Costa Brava 110.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics