URGENT

Jordi Roigé presenta demà la pel·lícula Rock&Cat al Teatre de Palafolls

Compartiu aquesta història

Demà es fa la segona de les sessions del cinema d’autor al nostre municipi, després de l’estrena del circuit ara fa un mes amb Ventura Pons.
Aquest dissabte serà el torn del periodista, productor audiovisual i director de cinema Jordi Roigé que presentarà la pel.lícula Rock & Cat, en la que descriu com a finals dels anys 80 esclata un nou fenomen musical.La cançó catalana d’autor deixa pas al rock i neix un moviment de fans inèdit al panorama català. S’omplen els concerts de gent jove on el factor musical i festiu supera la reivindicació política i social. Es disparen les vendes discogràfiques i els concerts: més de dos milions de discos venuts, 1.000 cançons, 3.000 concerts,… És la època del Rock català amb formacions com Sau, Sopa de Cabra, Pets o Sangtraït. Per primer cop, els protagonistes d’aquests èxits comparteixen escenari a la pel·lícula Rock & Cat, i ho fan en un espai inèdit: El Gran Teatre del Liceu.
El la pel·lícula ens presenta tres aspectes, tal i com destaca el seu director; per una banda les actuacions especials incloses al film, les entrevistes amb els protagonistes i les cançons inèdites que inclou la pel.lícula del 2006.

A més les actuacions són amb parelles inèdites fins al moment; com la de Gerard Quintana i Pep Sala, entre d’altres.

El cicle de cinema d’autor que es fa el primer dissabte de cada mes, que va començar el mes passat, i continuarà el 6 de desembre amb My Way de Joan Antoni Salgot amb l’objectiu de promoure el cinema d’autor i recuperar l’ambient de les sales de cinema de poble.

Les projeccions de les pel·lícules s’acompanyen primer d’una xerrada del propi director. La cita demà a les 9 del vespre al teatre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics