URGENT

El creador del grup SERHS de Pineda, Ramón Bagó rep la medalla President Macià

Compartiu aquesta història

Els empresaris maresmencs Toton Comella i Ramon Bagó han estat distingits amb la medalla al treball President Macià, que atorga el govern català. El guardó vol reconèixer la dedicació, la constància i l’esperit d’iniciativa en el treball, així com la contribució a l’impuls de l’economia catalana.

Al calellenc Ramon Bagó, creador del grup Serhs, amb seu a Pineda i instal.lacions a PLF, el govern català li reconeix la tasca en la promoció de Catalunya com a destinació turística i la seva capacitat de lideratge. El grup SERHS va néixer l’any 1975 i avui és el primer grup turístic català amb una clara projecció internacional. La corporació ha rebut nombrosos premis; el darrer va ser el 2005, el “Premi Príncipe Felipe” a l’Excel·lència Empresarial.

L’altre guardonada del Maresme és l’arenyenca Toton Comella, dissenyadora i creadora de la marca TCN, amb seu a Arenys de Munt. L’aportació que fa al sector tèxtil amb la utilització del teixit de licra i cotó en la roba de bany, així com la creació de la seva pròpia marca, li ha fet rebre el guardó.

En aquesta edició de les medalles Francesc Macià s’han distingit 22 persones i set empreses catalanes. Totes rebran el guardó de les mans del president de la Generalitat, José Montilla, en un acte que tindrà lloc el proper 28 de novembre.

El Punt / Ràdio Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics