URGENT

Malgrat celebra el dia de la diabetis amb controls gratuïts de sucre a la sang.

Compartiu aquesta història

Demà divendres és el dia Mundial de la diabetis, i l’Associació de diabètics a l’Alt Maresme ha preparat 3 actes informatius per la nostra zona.
A Malgrat durant el matí es faran controls de glicèmies, és a dir proves del nivell de sucre a la sang. Els controls, que seran gratuïts, es faran a la confluència de l’Avd Mediterrania i el carrer del Carme , des de les 9 del matí i fins la 1 del migdia.Per fer aquesta activitat es compta amb la col.laboració de l’equip d’infermeria del CAP de Malgrat de Mar.

A Calella també es farà controls similars davant de l’hospital, mentre que a al CAP de la ciutat es farà una xerrada amb la dra. Sartor, un taller sobre alimentació. També a Calella es faran revisions bucodentals, de peus i de tensió arterial.

El manifests de la jornada de demà denuncia la repercussió negativa, i cada vegada més gran, que té la diabetis sobre la societat i reclama que es potenciïn plans de salut amb objectius realistes, a l’abast de tots i adequadament finançats.
El manifests també demana més educació diabetològica i la no discriminació dels malalts de diabetis.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics