URGENT

Últimes entrades per la 1a Mostra Gastronòmica de PLF

Compartiu aquesta història

Des d’una amanida de mongetes del ganxet amb tonyina en escabetx i seitons, un ragut de calamars de potera de Blanes farcits de bolets de temporada, o uns raviolis de ceps, a unes cocotxes de bacallà amb cloïsses i mongetes del ganxet.
Aquests són alguns dels 20 plats que 10 restaurants de PLF elaboraran aquests divendres en el gran tast de la 1a mostra Gastronòmica del nostre municipi.

Una mostra que reuneix al teatre de PLF les combinacions que aquests restaurants han fet amb els ingredients principals de la mostra; els bolets i les Mongetes del Ganxet.

Aquest primer certamen es concentra en el gran tast de divendres al teatre on per a 25€ es podrà menjar fins a 20 tastets de diferents plats on el denominador comú són aquests dos productes típics de la comarca i de PLF. Els plats estan elaborats expressament per l’ocasió i just després es mantindran en els respectius restaurants que participen a la mostra.

L’aforament al teatre és limitat i cal adquirir les entrades anticipades al cafè de PLF al preu de 25€. Segons l’organització el ritme de venda ha estat bo pel que queden a la venda encara les últimes entrades.

A la mostra hi participen La Cuina d’en Toni, el Bar Restaurant Antic Sindicat de St Genís, El Balconet, El Cep, la Masia Can Gibert, el Reverter II, Ca l’Estevenet, Can Lucas, Casa Oms i el Restaurant “Chez José”.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics