URGENT

Les noies de bàsquet arribaran al derbi amb el Malgrat com a segones classificades.

Compartiu aquesta història

Nova victòria del basquet femení de PLF aquesta setmana contra l’Atlètic Silenc. Les noies es van imposar a la pista de la Selva 20 amunt; 50 a 70.
Amb aquesta victòria les palafollenques encadenen 7 victòries consecutives en les 8 jornades disputades fins ara, i són les 2s classificades rera el Llagostera.

A més aquests dissabte a la tarda es juga un interessantíssim derbi a la categoria entre les noies entrenades per Cristobal Rua i el Malgrat 2000, al Palauet. Les malgratenques, que són 4s a la taula, són l’equip amb menys anotacions en contra de la categoria.

Diametralment oposada és la situació del sènior masculí de PLF, que sembla no trobar el bon joc. Els nois han jugat dos partits aquesta setmana. El primer, divendres, van recuparar el partit ajurnat contra el Verges. Els nois van tornar a caure per 72 a 59, on els palafollencs els va costar poder recuperar-se d’un mal inici del partit.
Ja diumenge, els nois d’Eloi Alargé, tampoc van poder guanyar contra el Lloret. Al final del partit 9 amunt pel Lloret; 53 a 44

El sènior masculí és ara penúltim a 2 partits guanyats i 6 de perduts.

Cadet masculí, continuen treballant per crear equip i combinar el joc, tot i que encara no han trobat la sort i han tornat a caure contra el Farners :71 a 45.
Els més petits del club, els pre-infantil masculí, han guanyat aquesta setmana al Tossa: 55 a 80. 25 amunt per la pedrera del Palafolls de bàsquet.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics