Detinguts a Blanes els pressumptes autors d’una ganivetada a un home al ben mig del carrer.

La policia local de Blanes va detenir diumenge a la matinada dos implicats en una baralla que va acabar amb un home malferit d’una ganivetada al coll i que va haver de ser operat d’urgència. La víctima tenia un tall de quinze centímetres, però els serveis mèdics van poder aturar l’hemorràgia a temps i la seva vida no corre perill -van haver de col·locar-li una trentena de grapes.
La batussa va passar al passeig Catalunya de Blanes entre les sis i les set de la matinada. Pel que sembla dos grups es van enfrontar al mig del carrer i la víctima, de nacionalitat búlgara, va rebre una ganivetada al coll. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís de la baralla i després de parlar amb diversos testimonis van obtenir una descripció dels sospitosos. Van passar les dades a la policia local i al cap d’una estona uns municipals van localitzar els dos homes, que es dirigien cap al barri de la Plantera. Els sospitosos es van separar i dues patrulles van seguir-los i els van detenir. Es tracta d’un noi magrebí de 22 anys i d’un home equatorià de 39. El jove encara tenia les mans tacades de sang i la policia sospita que ell és el presumpte agressor. Tots dos van ser acusats d’intent d’homicidi.

Per altra banda la Policia Local de Calella ha detingut la matinada d’aquest dilluns un home acusat d’haver forçat un cotxe per robar-hi les pertinences del propietari i, després, calar-li foc. L’incendi ha tingut lloc a tres quarts de dues de la matinada a l’avinguda del Parc Dalmau de Calella, molt a prop de la comissaria de la Policia Local.

Una veïna ha alertat els agents i, finalment, els Bombers de la Generalitat els que han sufocat el foc. L’incendi, segons han informat fonts policials, havia posat en perill la zona boscosa del Parc Dalmau, així com la resta de cotxes aparcats en aquest vial, de fet hi ha hagut un segon vehicle que també ha quedat parcialment calcinat per les flames.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics