URGENT

ERC del Maresme vol reforçar les seccions locals i estar atents a les necessitats de la comarca

Compartiu aquesta història

En el congrés comarcal que es va fer dissabte a Teià, Andreu Francisco, president dels republicans del Maresme des de fa un any, va fer balanç d’aquests primers dotze mesos al capdavant de la formació republicana.
Francisco considera que s’ha fet una bona feina en els temes de mobilitat i assegura que la formació ha tingut una posició molt clara sobre els laterals de l’autopista, que els republicans consideraven que no eren la solució. Francisco creu que ara és el moment d’aparcar la mobilitat i d’estar atents a les necessitats que té la comarca.

Un altre dels punts que ERC vol reforçar són les seccions locals. En aquest sentit, assenyala que s’ha de millorar la informació que arriba a la militància. Francisco explica que ja s’ha posat en marxa a internet un grup en el Facebook que ha de servir perquè els militants siguin coneixedors del que es fa al territori. El president comarcal també aposta perquè les seccions locals rebin suport per fer els butlletins i difondre la feina que es fa en els diferents ajuntaments.

Quant al nou organigrama d’ERC, hi ha quatre cares noves: Rosa Funtané, de Montgat; Emma Peiró, de Teià; Gina Sabadell, d’Òrrius, i Antoni Escandell, president de la secció local de Sant Pol.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics