PLF estalviarà en les llums de Nadal.

Com cada any per aquestes dates la brigada municipal està treballant per instal.lar la il.luminació nadalenca als carrers de la nostra vila. Enguany però notarem que la decoració és menor que en altres anys anteriors, ja que l’Ajuntament s’ha plantejat adequar les llums de Nadal a la conjuntura econòmica actual.

Segons el regidor de Serveis de l’Ajuntament, Joan Gallart, aquestes festes no es llogarà llums a cap empresa externa i només es penjarà la il·luminació pròpia del consistori. A més s’apostarà per utilitzar els leds, un sistema lumínic que redueix el consum elèctric respecte el tradicional.

La decoració de Nadal s’està instal·lant aquests dies i tot i que encara no es sap quan començaran a funcionar sí es sap com quedarà distribuïda al municipi.
Gallart assegura que a l’entrada de cada urbanització i a St Genís hi haurà un cartell de Bon Nadal. El pes més important de la decoració, però recaurà al centre de la vila. El carrer Major, tindrà una ampliació de la decoració amb frases de l’any passat, una ampliació realitzada per la brigada municipal. El barri de St. Lluís i Sta Maria es repartiran la malla de llum que es col·locava habitualment al carrer major.
Gallart tampoc descarta il·luminar l’avd. Costa Brava.

El consistori ara ha d’avaluar quan començarà a funcionar la decoració de Nadal i si enguany tindrà un horari més reduït, com per exemple passa a Malgrat de Mar, on les llums funcionaran els dies no festius, fins a quarts de 10, i els festius fins a una hora més tard

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics