URGENT

Aquests vespre es celebra la 1a Mostra Gastronòmica de PLF.

Compartiu aquesta història

Aquesta primera mostra gastronòmica de PLF es concentra en el gran tast que avui es podrà fer al teatre del municipi.10 restaurants de PLF presenten 20 plats diferents amb el denominador comú de la presència, sigui com a protagonistes o com a secundaris, dels bolets i les mongetes del ganxet.

A partir de 2/4 de 9 del vespre s’obriran les portes per acollir les prop de 200 persones que han adquirit les entrades anticipades per participar a la jornada en la que per 25 € es podrà degustar aquests 20 plats, en forma de tast, elaborats expressament per a la Mostra, uns plats que després cada restaurant mantindrà a la seva carta.

La mostra, organitzada per les regidories de Promoció econòmica i Turisme de PLF pretén dinamitzar la vida gastronòmica de PLF alhora que es dona a conèixer dos productes típics com són els bolets de temporada i la Mongeta del Ganxet. No en va, PLF és un dels municipis inclosos en la Denominació d’Origen de les mongetes del Ganxet. Ho assegura a RP, Xavier Dalmau regidor de turisme de PLF

L’acte comptarà amb la presència del director General de Turisme de la Generalitat, Joan Carles Villalta que tancarà l’acte juntament amb l’alcalde de PLF, Valentí Agustí.

Els plats que avui es podran degustar estaran elaborats per els restaurants; Antic Sindicat de St Genís, El Balconet, El Cep, la Masia Can Gibert, el Reverter II, Ca l’Estevenet, Can Lucas, Casa Oms i “Chez José”, així com La Cuina d’en Toni.

La intenció del consistori és que la mostra tingui continuïtat, però que no sols es concentri l’activitat en un dia, sinó que facin unes jornades gastronòmiques.

El tast d’avui, de 25 €, inclou els plats a degustar, el postre, fet la pastisseria St. Jordi , així com beguda i el cafè.

Aquesta mostra compta amb el suport de RP, que avui emetrà en directe el programa En Xarxa des del teatre municipal, entre les 7 i les 8 del vespre, minuts abans de l’inici de la mostra.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics