URGENT

L’amateur A empata i comparteix liderat.

Compartiu aquesta història

Aquesta setmana l’Amateur A de futbol de PLF va empatar a 0 a casa contra el Begur, en un partit d’alt nivell, però amb poc encert cara a porteria. Amb l’empat els palafollencs continuen líders juntament amb el Quart que no va fallar i va guanyar al Palafrugell.

L’Amateur B en canvi es va imposar a casa contra el Hostalriquenc, el segon classificat, per 5 a 2, en el que és la primera victòria dels palafollencs que ja sumen 5 punts a la classificació general.

El cadet també va guanyar per 4 a 2, al municipal de PLF, contra el Masnou. El juvenil, per la seva banda va caure a Sils per 7 a 2, el dia en el que a la porteria hi havia el porter del cadet, ja que el titular dels juvenils va haver de jugar amb l’Amateur B.

Tampoc va tenir sort l’Infantil que va caure a casa del Canet per 3 a 2, amb gols de Cristian i Raul. Els palafollencs arribaven a Canet amb la baixa de fins a 7 jugadors. Tot i això els infantils van oferir un bon partit, però la mala sort i una primera part no gaire bona va fer que finalment perdessin el partit per la mínima.

El prebenjamí B ha començat la 2a fase comarcal amb un empat a 4 a casa contra el St Hilari.

Pel que fa al futbol Sala, el Sta Maria es va imposar clarament al Celrà a la pista gironina per 1 a 8.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics