URGENT

Blanes segella una de les 10 butlletes encertants de la Primitiva de dissabte.

Compartiu aquesta història

La butlleta segellada a Blanes ha estat agraciada amb més de 236 mil euros, quantitat que correspon al premi de primera categoria de dissabte, és a dir, que ha encertat els sis números de la combinació guanyadora, que és: 3, 4, 6, 8, 11 i 16.

Els premis econòmics per aconseguir un premi de primera categoria solen ser més quantiosos donada la dificultat per encertar els sis números del sorteig, però el sorteig de dissabte va donar fins a 10 guanyadors de la 1a categoria, pel que el premi ha estat més repartit del que és habitual.

Així, a més de la butlleta segellada a Blanes -en el despatx receptor número 33.150 segons el web de Loterías y Apuestas del Estado-, n’hi va haver dues més de premiades que van ser segellades a Catalunya: una a Barcelona i l’altra a Vilaseca de Solcina, a Tarragona.

Diari de Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics