URGENT

L’Ajuntament de PLF edita un resum dels primers mesos de legislatura.

Compartiu aquesta història

El consistori palafollenc ha publicat aquests dies un butlletí de planes en el que es fa un repàs de les accions de govern en els primers mesos de legislatura, així com expressar les principals línies d’actuació pel que queda de legislatura actual.

El butlletí desgrana regidoria per regidoria les accions fetes, les accions de futur així com s’inclou un organigrama de cada àrea per tal de conèixer el seu funcionament.
Ho ha explicat el regidor de comunicació de l’Ajuntament de PLF, Xavier Dalmau.

El butlletí pretén ser també una guia de serveis amb els horaris d’atenció al públic de cada regidor, i els principals horaris i dades de contacte dels serveis municipals.

El butlletí, que ara es pot trobar en les diferents dependències municipals es repartirà aquests dies a cada llar del nostre municipi.

A més, el regidor assegura que la intenció és introduir un butlletí municipal com a nou mitjà de comunicació local, en el que espera que l’oposició també hi participi activament, enviant els seus escrits.

Aquests nou butlletí tindria un caràcter periòdic i esdevindria un nou canal de comunicació municipal, juntament amb aquesta emissora.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics