URGENT

PLF encendrà demà espelmes contra la violència de gènere.

Compartiu aquesta història

Demà dimarts és el Dia Internacional Contra la Violència de Gènere, i al nostre municipi s’ha organitzat un seguit d’activitats que s’allargaran fins el proper mes de desembre.

Per demà es fa una crida als palafollencs a encendre una espelma al balcó de cada casa en memòria de les víctimes de la violència domèstica, que a dia d’avui ja suma més de 57 dones mortesen el que portem d’any.
Des de divendres i fins el proper dia 2 de desembre es convida a tothom a escriure missatges, desitjos i pensaments a la Xarxa de desitjos, al costat del teatre municipal. Un gran taulell en el que tothom podrà expressar el seu desig. Dimecres es farà una representació teatral de Teatre Acció amb l’obra “Dona Igual” a 2/4 de 12 del migdia al teatre municipal. Es tracta d’una obra-debat per a joves.

A partir del proper dia 3 de desembre i fins el dia 21 estarà en marxa l’exposició ” Les mil cares de la violència contra les dones en l’àmbit domèstic” al nou casal de la dona a Can Florenci.

El dia 4 de desembre es farà el taller “La violència a les relacions de parella”. En el que es parlarà de la problemàtica a partir de dinàmiques de grup entre els assistents. El taller estarà coordinat per Lídia Vaquero, especialista en violència de parella.

Totes les activitats s’emmarquen en el programa que sota el nom de “Tu tens el poder, viu sense violència”, ha organitzat l’Ajuntament de PLF, amb la col·laboració del Casal de la Dona i el suport de l’Institut Català de les Dones.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics