URGENT

Doble victòria del PLF de bàsquet contra el Malgrat.

Compartiu aquesta història

Tan els sèniors masculins, com el femení, de bàsquet de PLF tenien aquesta jornada enfrontaments contra equips de Malgrat de Mar.

Després de moltes setmanes sense trobar el camí de la victòria els nois han guanyat aquests cap de setmana al Malgrat 07, un equip que sols havien perdut dos partits, i que visitava el Palauet com a favorit, però que finalment va marxar cap a casa amb les mans buides.

Al final el resultat de diumenge va ser ajustat, 64 a 61.

Dos dies abans, divendres el sènior masculí jugava un altre partit, en aquests cas a Cornellà de Terri. Els nois palafollencs van aconseguir una nova victòria per 44 a 55. Tot i algun error en defensa els sèniors masculins es van endur la victòria merescuda pel joc desplegat.
Amb aquestes victòries els homes d’Eloi Alargé es col·loquen al mig de la taula de classificació.
Les noies també s’enfrontaven aquesta setmana a un equip malgratenc.

El PLF va estar per davant del marcador pràcticament durant tot el partit, arribant a tenir una diferència de 20 punts, que en l’últim quart es van retallar, amb un parcial molt pobre de les noies entrenades per Cristóbal Roa. Tot i això el sènior femení va aconseguir la victòria, i ja en van 8 de consecutives, per 54 a 41.

Ara les noies ja són líders de la taula, amb 8 victòries i 1 derrota.

Els cadets de bàsquet van perdre a casa contra el Blanes, 32 a 78, i la pedrera del club palafollenc també va caure al Palauet contra l’Hostalric per 50 a 84. Tot i aquests resultats tan voluminosos els més petits del club continuen la seva formació esportiva setmana rera setmana.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics