URGENT

ICV critica el malbaratament d’energia de l’Ajuntament tot i la proposta d’estalvi de llum per Nadal

Compartiu aquesta història

Fa uns dies l’Ajuntament de PLF explicava les mesures que s’han pres per estalviar diners i energia de cara a la decoració nadalenca del municipi.

Avui Juan Andrés Osorio, el portaveu d’ICV a PLF, ha denunciat la dualitat de la política energètica de l’Ajuntament. Osorio assegura que mentre s’anuncia mesures per retallar la despesa econòmica i energètica en les llums de Nadal, el mateix consistori permet mantenir llums obertes dia i nit en edificis públics i alhora denuncia el malbaratament d’energia a la torre de guaita de la plaça de les Valls d’Ax.

Tot plegat porta a Osorio a parlar d’engany als ciutadans.

Osorio proposa que a banda de prendre mesures per reduir la despesa energètica en edificis públics, es conciencii en els punts del municipi on hi ha mancances d’infrastructura elèctrica com al barri de Sta. Maria, com ja va denunciar al passat ple de principis de mes.
Tot i reconèixer que no depèn del consistori Osorio demana que s’intercedeixi per solucionar aquests problemes elèctrics.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics