URGENT

Denuncien descontrol en la promoció de pisos per a dones desprotegides a Malgrat.

Compartiu aquesta història

Aquesta setmana RP anunciava que una immobiliària facilitaria l’accés a pisos de lloguer per a dones maltractades i mares solteres a Malgrat de Mar.

El diari digital Malgratconfidencial.com, però ha anunciat haver comprovat que ni tan sols consta l’existència d’aquests pisos.

Segons el portal de noticies malgratenc, aquesta és la resposta que han rebut per part d’una treballadora d’una de les agències de Fincas Corral, la promotora que havia fet l’anunci a RP.

Segons la publicació, aquests iniciativa de Fincas Corral podria tractar-se d’una cortina de fum per amagar la seva delicada situació econòmica i empresarial. De fet el Periodico de Catalunya anunciava ahir que, de la seva xarxa de 150 oficines que encara funcionaven a principis d’any, en queden en marxa unes 40, i van caient noves demandes de desnonament per impagament.

Segons informa Malgrat Confidencial, redactors del mitjà han trucat al telèfon d’informació facilitat per Fincas Corral, i tot i confirmar l’oferta de pisos socials de lloguer a Malgrat, l’operador no sabia cap detall sobre la situació dels pisos, de quants es tractava realment, ni de les seves característiques.

Segons el diari digital, l’operador insistia en que s’envies per correu electrònic dues nòmines i el DNI, per tal d’avaluar la situació econòmica de la persona, per tal d’accedir a la promoció, sense explicar quins criteris es segueixen per aquesta avaluació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics