URGENT

Malgrat acull una exposició sobre el president Francesc Macià

Compartiu aquesta història

Aquests vespre la secció d’esquerra a Malgrat inaugura l’exposició biogràfica “1859-1933 Francesc Macià. Una Catalunya lliure, justa, pròspera i gloriosa”, que pretén acostar al públic la figura de l’expresident de la Generalitat Francesc Macià d’una manera més visual i directa.

L’exposició ha estat elaborada per la Fundació Josep Irla, vinculada als republicans i que es proposa recuperar i difondre de la memòria biogràfica de personatges històrics de Catalunya.

L’exposició sobre Macià, que inaugura aquests vespre el director de la Fundació Josep Irla, estarà oberta fins el 14 de desembre a la sala del carrer de mar, 21, de 5 a 8 del vespre els dies laborables, dissabtes també al matí, d’11 a 2 i diumenges i festius sols els matins.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics