URGENT

El PIJ organitza una sortida al mercat medieval de Vic.

Compartiu aquesta història

És la habitual sortida cultural que cada mes s’organitza des de l’Ajuntament de PLF. Aquests desembre la sortida és al mercat medieval que cada any s’organitza a principis de mes a Vic.

La previsió és que l’autocar surti dissabte de la plaça de les Valls d’Ax a les 10 del matí i que arribi a la capital d’Osona a quarts de 12.
L’atracció principal de la fira es concentra en el mercat, situat als carrers i carrerons del casc antic, on centenars d’artesans exposen i venen productes tradicionals d’alimentació com formatges, embotits, pa, coques, o altres tipus de productes. També s’exposen productes artesans com objectes de fusta o de pell, joguines, joies, o productes tèxtils, tots ells elaborats a mà.

A banda del tradicional mercat, també s’organitzen activitats d’entreteniment, tallers i espectacles per a tots els públics. Aquestes activitats paral·leles van a càrrec de malabars, faquirs, bufons, músics i mags o, fins i tot, dels mateixos comerciants, que també es vesteixen d’època medieval i participen en el mercat per aconseguir una ambientació única. Natalia Sin, tècnica de Joventut de l’Ajuntament de PLF explica quins altres interesos té la Fira Medieval de Vic d’enguany.

Com en totes les sortides culturals, l’autocar és gratuït , però cal la inscripció prèvia al PIJ.

El consistori ja està treballant per poder oferir la sortida del proper mes de gener, una sortida conjunta amb les àrees de joventut de les poblacions veïnes per anar a esquiar un dia.
També es prepara una sortida jove per assistir al carnaval de Sitges del 2009.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics