Victòria del sènior femení de bàsquet i derrota dels cadets i del sènior masculí.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Quasi bé ja no és notícia que les noies del PLF de bàsquet guanyin el seu partit. Ho han tornat a fer, per 9 vegada consecutiva, a la pista de la Cellera.

Les palafollenques van guanyar de 9 punts a les gironines, 5s a la taula, 45 64 , i per tan continuen al capdavant de la classificació general de l primera fase del campionat de Catalunya B de bàsquet femení.
El proper partit, el proper dia 14 de desembre, serà contra el St Julià de Ramis, segones per la cua sense haver guanyat encara cap partit.

El sènior masculí va visitar la pista del Torroella de Montgrí. Ho feien amb la baixa de fins a tres jugadors de la plantilla per lesió. Finalment els palafollencs van caure per 85 78, un resultat ajustat per les baixes palafollenques que es va presentar amb els 5 titulars i sols 2 reserves al partit d’aquesta setmana.

El descans de la propera setmana haurà de servir a l’equip masculí per recuperar efectius pel proper partit dels nois d’Eloi Alargé, que rebrà a casa al Llançà, un partit complicat perque els gironins són líders de la taula. Dels 11 partits jugats pel Llança fins ara sol n’han perdut 1.

Per la seva banda els cadets van perdre aquest cop per un marge molt ajustat, contra el Sant Hilari, 74 62 i els més petits del club, els preinfantils, van descansar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics