URGENT

PLF s’il·luminarà demà de Nadal.

Compartiu aquesta història

El consistori palafollenc té previst inaugurar les llums de Nadal demà al vespre i mantenir-los fins passat reis.

Aquests dies s’estan ultimant les instal·lacions lumíniques de Nadal del centre de la població amb la previsió que demà comencin a funcionar, coincidint amb el pont de la constitució.

Les novetats més destacades d’enguany amb la il·luminació nadalenca la trobem en el canvi de llums tradicionals pels leds, que estalvien energia i diners. Enguany el consistori tampoc ha llogat llums a cap empresa, i tots els llums que es veuran al municipi són propietat de l’Ajuntament.

Altres novetats relatades pel regidor de Serveis de l’Ajuntament de PLF, Joan Gallard, són l’ampliació de les frases lluminoses que decoren el carrer major, i la col·locació de llums a l’av. Costa Brava, per il·luminar també el recorregut dels reis mags.

També els barris de Sta. Maria i St. Lluís tindran la seva il·luminació nadalenca, repartint-se la malla de llums que abans es col·locava al carrer major. Les urbanitzacions i St. Genís també tindran, segons Gallard, un cartell a l’entrada felicitant les festes.
Segons Gallard les llums de Nadal estaran en funcionament des del vespre i durant tota la nit, fins passat el dia de reis.
PLF s’afegeix així a la resta de les poblacions veïnes, que ja fa dies que tenen en marxa la seva decoració nadalenca.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics