URGENT

Un incendi en un habitatge a Pineda deixa cinc ferits lleus

Compartiu aquesta història

Ahir al vespre es va declarar un incendi en un habitatge del carrer Costa Brava, núm.69 al Poblenou de Pineda de Mar.
El foc, que va afectar únicament els baixos de l’immoble, de sis plantes amb un total de 24 habitatges, va quedar controlat en poc més de 10 minuts.Cinc veïns van ser evacuats a centres hospitalaris per haver inhalat fum de l’incendi, 4 dels quals d’una mateixa família. La persona que vivia al pis sinistrat va ser evacuada a l’Hospital Can Ruti de Badalona, així com el seu fill, un menor de 4 anys.

La resta d’afectats.La resta d’afectats van ser derivats als hospitals comarcals de Calella i Blanes, i ja han rebut l’alta mèdica.Segons fonts de l’Ajuntament de Pineda, l’incendi es va produir en un sofà dels baixos de l’edifici i han intervingut en l’extinció de l’incendi cinc dotacions dels Bombers.

Ahir al migdia un altre incendi es va declarar a Malgrat de Mar, prop del centre escolar Marià Cubí, al carrer Lleida del municipi. L’incendi, que no va ocasionar danys personals, es va declarar al dormitori de l’immoble situat al núm 61 del carrer, i va calcinar tota la 2a planta. Els bombers van poder controlar l’incendi en pocs minuts.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics