URGENT

Xerrada sobre la seguretat a les botigues per Nadal a PLF

Compartiu aquesta història

La policia local de Palafolls ha organitzat una xerrada adreçada a els comerciants i botiguers del municipi el proper dijous dia 18 de desembre.

La xerrada es centrarà en la seguretat dels comerços, ja sigui en els sistemes de seguretat més eficaços, amb la forma d’actuació davant d’atracaments i que cal fer immediatament després d’haver sofert un atracament.

La sessió serà impartida pel cap de al policia local de PLF, Marc Penya i per l’agent Joanathan Pindado, i començarà a les 9 del vespre al MiD de PLF.

L’acte l’ ha organitzat la policia local de PLF en col·laboració amb l’Acep, davant l’augment de volum de moviments econòmics que es realitza per Nadal. Segons el cap de la policia local, Marc Penya aquesta època és més temptadora per als atracadors i estafadors.

Tot i això Penya assegura que PLF manté la tendència a la baixa de delictes al municipi, que és considerat com dels més segurs del Maresme.

La xerrada, sota el nom de La seguretat és cosa de tots, també tindrà un format col·loqui en el que els assistents podran preguntar i participar de la xerrada sobre seguretat als comerços.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics