URGENT

El govern català impulsarà la connexió dels passeig martítims de la comarca.

Compartiu aquesta història

El govern català ha acceptat una proposta del grup parlamentari de CiU sobre la necessitat de comunicar amb garanties de pas tota la costa del Maresme.

La proposta que ha estat assumida pel conseller de Política Territorial i Obres Públiques , Joaquim Nadal, s’inclou en l’ordre del dia de la comissió bipartida i el conseller Nadal s’ha compromès a defensar-la.

En un comunicat parlamentari, Nadal ha acceptat les consideracions de CiU i s’ha compromès a impulsar fórmules per la comunicació a la costa del Maresme, tant per a vianants com a ciclistes, “un objectiu desitjable”, segons el conseller.

La iniciativa demana una connexió de pas i sense interrupcions entre Barcelona i el passeig de Malgrat de Mar, el darrer de la comarca del Maresme. Amb aquest objectiu, s’ha propiciat que la proposta quedi inclosa en les negociacions entre Generalitat i l’Estat, i s’ha inclòs en la comissió bipartida constituïda entre el Ministerio de Medio Ambiente, del Medio Rural y Marino, i el Departament de Política Territorial i Obre Públiques, per a ser incorporada a l’ordre del dia de la segona comissió, prevista per abans d’acabar l’any.

Per la seva banda, CiU s’ha mostrat satisfeta de rebre el suport de tots els partits de la cambra catalana, sobretot perquè, asseguren, que es tracta d’una demanda lògica que prové directament de la ciutadania.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics