URGENT

Malgrat crida als joves d’entre 13 i 29 anys a participar al pla local de Joventut.

Compartiu aquesta història

L’ajuntament de Malgrat ha iniciat un procés participatiu adreçat als joves del municipi per tal de començar a desenvolupar el Pla Local de Joventut, aprovat el maig del 2007.

Aquest procés es materialitzarà divendres en taules participatives que posaran en marxa la pauta que va marcar aquest pla local, que és un document tècnic de treball, en el que després d’un anàlisi de la situació actual es marquen propostes de futur.

L’ajuntament pretén que aquests procés de participació juvenil sigui un full de ruta per tirar endavant el Pla Local. El que pretén amb la jornada de divendres és copsar les inquietuds, les propostes, i les queixes dels joves per poder donar-hi respostes.

Per aquest divendres s’organitzen dues taules de participació per edats: una, adreçada a joves d’entre 13 i 17 anys, a les 7 h de la tarda i, l’altra, per a jovent d’entre 18 i 29 anys, a les 9 de la nit.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics