URGENT

PLF entregarà la recaptació de l’obra de teatre de diumenge a la Marató de TV3.

Compartiu aquesta història

Aquesta serà l’activitat que es prepara des del nostre municipi en suport a la causa d’enguany de la marató de la televisió catalana. Ja l’any passat es va entregar tot el que es va recollir en la sessió teatral del dia de la marató, una quantitat que va arribar als 500€.

Aquests diumenge es celebra una de les cites solidàries més importants de Catalunya; la marató de TV3, que enguany està dedicada a les malalties mentals greus.

El mateix diumenge al teatre palafollenc es podrà veure l’obra El somni de la teva vida, a càrrec del Centre Cultural I Recreatiu de Pineda. La palafollenca serà l’última representació d’aquests musical i per tan l’última oportunitat per veure’l, després que s’hagi portat a l’escenari en 7 ocasions.

L’obra es representarà dins la 10a mostra de teatre de PLF, i com la resta d’obres l’entrada costarà 5 €, que seran íntegrament per a la Marató de TV3.
El grup encarregat de la representació, el dia abans, dissabte, també oferirà una funció del musical El Somni de la teva vida a Pineda, igualment en benefici de la Marató de la televisió catalana.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics