URGENT

Aquest dissabte s’estrena la pel.lícula del Pregó de Festa Major 2008.

Compartiu aquesta història

Els pregons de Festa Major al nostre municipi no són els típics pregons on un personatge vinculat al poble dóna la benvinguda a les festes. A PLF cada any s’innova per fer del pregó una activitat participativa i des de fa 3 anys es tradueix en l’adaptació de diferents musicals d’èxit. Primer va ser el Mamma Mia d’ABBA i l’any 2007 va ser l’adaptació del musical dels Beatles.

Aquests setembre passat, el pregó va ser una lliure adaptació del famós musical El Fastasma de l’Opera, en el que hi van participar una 70a de persones.

Demà a les 8 del vespre es farà al teatre municipal la presentació del film realitzat d’aquests pregó de festa major 2008, el del musical El Fantasma de l’Opera. En l’acte s’espera l’assistència dels actors que hi van prendre part, tots ells relacionats amb el nostre municipi, i en el que es projectarà la filmació íntegre del pregó d’enguany.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics