URGENT

La Loteria Nacional deixa prop d’1 milió i mig d’€ a Malgrat de Mar.

Compartiu aquesta història

L’administració de loteries del carrer nou de Malgrat de Mar ha venut tota una sèrie del número 35676, el primer premi del sorteig de la Loteria Nacional d’ahir.

A més la sèrie venuda ha tingut la sort de ser la que conté el dècim del premi especial.

Això vol dir, tal i com explica el responsable de l’administració, Joan Herrnandez, que 9 dels dècims venuts rebran 30 mil € de premi, però que 1 dècim concret, el que té la fracció 9 de la sèrie 2a d’aquests número, ha aconseguit un premi de 1 milió 200 mil €, uns 200 milions de les antigues pessetes.

En total la loteria ha deixat a la població veïna un milió i mig d’€ en el sorteig d’ahir. Es dóna la casualitat que fa justament 2 mesos la mateixa administració ja va donar un primer premi de la mateixa loteria nacional, i Hernández espera que sigui un presagi per poder donar algun dels premis importants de la grossa de Nadal d’aquí a 10 dies, un sorteig, el de Nadal que RP seguirà en directe.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics