URGENT

Els patis de les escoles de Pineda obriran també el cap de setmana per anar-hi a jugar

Compartiu aquesta història

Les escoles públiques de Pineda s’obriran a tothom durant els caps de setmana perquè se’n pugui fer un ús social. Els sis equipaments, quatre al centre del municipi i dos al barri del Poblenou, es combinaran perquè durant un mes, cada dissabte i diumenge, hi hagi dos col·legis amb accés lliure.

L’experiència s’aplicarà durant sis mesos i, per garantir el bon ús de les instal·lacions, el servei de Promoció Econòmica ha contractat dos dinamitzadors, que paga directament la Generalitat.

Amb el títol genèric “Al pati de l’escola, també hi pots venir a jugar” la proposta té com a objectiu «ampliar l’oferta lúdica i els espais d’esbarjo del municipi». De fet, el consistori també vol normalitzar una situació que fins ara no estava controlada, com és la que molt sovint joves del municipi entraven a les instal·lacions educatives en horaris no lectius per utilitzar-les com a camp de joc. Aquest fet provocava malestar entre la comunitat educativa, que considerava que es podien causar desperfectes als edificis sense que ningú no se’n fes càrrec.

Ara entre les tasques que hauran de portar a terme els dos monitors hi ha obrir i tancar el centre, organitzar activitats per als infants i vetllar pel seu bon desenvolupament; tot i això, seran els pares els responsables de tenir cura dels seus fills.

Els CEIP Montpalau i Sant Jordi seran els primers a obrir, fins a l’1 de febrer.

El Punt

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics