URGENT

Esquerra demana la màxima participació ciutadana a l’auditoria ecològica del municipi.

Compartiu aquesta història

La passada setmana RP avançava que el nostre municipi havia iniciat els passos per dotar-se de la seva Agenda 21 Local.
La primera actuació és fer una auditoria ambiental per poder fer la diagnosi de la situació actual de PLF en aquesta matèria. Una auditoria en la que Esquerra espera que tots els ciutadans del municipi puguin dir-hi la seva i que sigui participativa. El regidor portaveu de la formació, Jordi Pedemonte, té dubtes que es tingui en compte la participació ciutadana en aquests procés.

Els republicans demanen que els polítics posin èmfasi en facilitar la recollida de dades i també a posar en practica les conclusions i mesures correctores que recomanarà l’Agenda 21, i que no sigui un document que es quedi sobre la taula.

Sinó es posa en practica les mesures correctores, Esquerra avisa que només s’aconseguirà incrementar la desconfiança cap a les accions de govern.

La formació palafollenca ha celebrat la decisió d’engegar aquesta proposta, ja que considera que és una de les actuacions amb major potencial per definir les estratègies de futur en el marc de la sostenibilitat. Esquerra també recorda que PLF és dels pocs municipis de la demarcació de BCN que encara no tenen la seva Agenda 21 Local.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics