URGENT

Les obres de la N2 entre Sils i Maçanet estan aturades per que l’empresa adjudicatària es nega a continuar.

Compartiu aquesta història

Les obres que han de desdoblar els carrils de la carretera N2 direcció a Girona, estan aturades en el seu tram entre Sils i Maçanet de la Selva.
Segons va informar el subdelegat del govern a Girona Francesc Francisco-Busquets, l’encariment substancial del cost inicial del projecte a causa d’un seguit de modificacions que no estaven contemplades i que han fet que l’empresa adjudicatària, Copcisa, s’hagi negat a continuar endavant amb les obres, que estan parades des del mes d’octubre.

Francisco-Busquets va explicar que el Ministeri de Foment ha decidit rescindir el contracte a l’adjudicatària i portar a terme una nova adjudicació, cosa que obligarà a mantenir aturades les obres com a mínim un any més.

El subdelegat va precisar que les modificacions que han encarit el preu de les obres obeeixen a directives de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) que exigeixen la modificació d’uns ponts. També al nou disseny del nus de comunicacions que ha de connectar la futura A-2, la nova N2, amb l’autopista AP-7, i a millores demanades per alguns ajuntaments.

Aquestes obres han de possibilitar la continuació del tram ja acabat entre Cassà de la Selva i Fornells, en el que ja hi ha 2 carrils per sentit de circulació i on el límit de velocitat és de 120 km/h.

Segons algunes informacions els treballs en el tram aturat es podrien haver encarit més de 23 milions d’€.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics