URGENT

Un professor de gastronomia serà el proper convidat al Tast de Lletres.

Compartiu aquesta història

Sota el tema “De l´Edat Mitjana a Ferran Adrià, les dues edats d´or de la gastronomia catalana”, Jaume Fàbrega, professor de Gastronomia a l´Esocla de Turisme i Direcció Hotelera de la UB, xerrarà aquest divendres sobre la nostra cuina en una nova edició del Tast de Lletres.

Jaume Fàbrega és considerat el primer autor gastronòmic de Catalunya, amb més de cinquanta llibres publicats, entre ells obres de referència, com “La cuina de Josep Pla”, “Dalícies. A taula amb Salvador Dalí”, “Nació i deglució”, entre altres.

És per aquesta vinculació amb el món de les lletres, que ell serà el protagonista d’una nova edició del tast de Lletres, que cada mes organitza la revista local RIP, a la biblioteca.

A més Fàbrega és historiador, crític d´art i escriptor. Actualment imparteix cursos i conferències en diferents universitats catalanes, en centre culturals i acadèmics. També col·labora amb diferents publicacions com “El Temps”, “Serra d´Or”, o “Diari de Girona”. També té presència a la xarxa amb els blogs “Bona Vida”, “Catalan cooking – Cuina dels Països Catalans” i “Gastronomia Catalana”.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics