Esquerra demana millores a l’accés peatonal a la plaça de Poppi.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La secció local d’Esquerra de Palafolls ha demanat a través de la seva plana web un millor accés a les escoles de Palafolls per les persones que es desplacen a peu passant per la plaça de Poppi.

Segons els republicans el disseny d’aquesta plaça fa que tant sols hi hagi un petit carril on es pugui circular amb comoditat, però el consideren massa estret per el pas dels dos sentits sense haver de passar per la gespa o bé per la zona empedrada. Una zona que no garanteix el pas segur per a tothom segons el portaveu de la formació, Jordi Pedemonte.

La formació denuncia que aquesta dificultat es fa molt més evident per a persones amb dificultats de mobilitat o bé per cotxets de nens o cadires de rodes.

Esquerra demana que s’eixampli el vial per permetre el pas amb fluïdesa i seguretat que en molts moments del dia es impossible. Aquest carril és utilitzat a diari sobretot per les mares i els pares que porten els seus fills a l’escola a peu donat un exemple de sostenibilitat i no utilitzant vehicles de motor.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics