URGENT

Crítiques a la curta visita de Montilla a PLF i a l’absència d’una reunió amb els regidors.

Compartiu aquesta història

Divendres el president català visitava la nostra població en una visita amb una doble vessant. Per una banda un acte públic al consistori palafollenc, i després una visita privada en una empresa local.

La visita pública de Montilla va durar una mitja hora i va consistir en saludar a les autoritats locals al consistori i un breu parlament
A la sala de plens de l’Ajuntament de PLF.

Els grups a l’oposició a l’Ajuntament de PLF han criticat la curta durada de la visita oficial de Montilla, i la manca d’una reunió amb els regidors locals, com havien anunciat fonts municipals.

El regidor del PP a PLF, Óscar Bermán, ha expressat el seu malestar a través del seu bloc. Bermán assegura que va ser una visita fugaç, mal organitzada i que l’Ajuntament no va marcar cap protocol.
Segons Berman l’impacte de la visita a la població va ser nul tot i que es va anunciar la visita de “semblant personatge”, referint-se al president Montilla, a so de bombo i platerets,

Al popular li hagués agradat preguntar-li a Montilla sobre la moció de la supressió de l’IVA als consistoris aprovada per l’Ajuntament de PLF, o per la gratuïtat de la C32.

El regidor d’ICV, Juan Andrés Osorio també és crític amb la visita de Montilla que considera que va venir a PLF a fer-se la fotografia i que va estar buida de contingut polític.

Aquesta emissora també ha buscat la reacció de l’altre grup a l’oposició però no ha pogut contactar amb el portaveu d’ERC, Jordi Pedemonte.

En canvi des del govern, l’alcaldessa accidental Dolors Agüera, ha assegurat que, tot i que la visita va ser curta, va ser positiva, ja que van poder parlar sobre les preocupacions del consistori en matèria d’infrastructures. Agüera destaca a més que Montilla va poder conversar amb els representants de les entitats reunides a la sala de plens.

L’alcaldessa de PLF, assegura que es va poder reunir amb Montilla al cotxe oficial mentre es desplaçaven a la visita privada.

Xavier Dalmau, de CiU, assegura que sempre és un honor rebre la visita d’un president del govern català a PLF i més si ajuda a desencallar algunes infrastructures necessàries a PLF com l’IES o el nou CAP de salut.

Montilla va assegurar que aquestes infrastructures estan ben orientades i en el cas del nou IES es podria aprovar en junta de govern en breu.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics