URGENT

PLF comença a fer els DNI digitals demà dimarts.

Compartiu aquesta història

Des de l’any passat els palafollencs que ho desitgen es poden renovar el carnet d’identitat sense haver de desplaçar-se fora del municipi. Periòdicament una unitat mòbil de la policia nacional es desplaça a PLF per poder renovar els DNI al municipi. Fins ara però, només es podia fer el carnet tradicional, però a partir de demà les noves expedicions i renovacions dels carnets es farà amb el format digital.

El nou DNI digital pretén donar una identitat digital al titular per poder-lo usar també a la nova societat de la informació.
D’aquesta manera cada ciutadà podrà fer diferents gestions a través de la xarxa d’una forma senzilla i segura, assegurant la identitat dels participants en aquesta comunicació.

Amb aquests DNI es pot presentar la declaració de la renda per internet així com fer diferents tràmits administratius sense necessitat de desplaçar-se.

Els palafollencs que demà tinguin cita per renovar-se el carnet, o per fer-se’l per primera vegada, ja tindran aquests nou document.
Aquest nou document requereix dues visites, quasi consecutives. Així s’haurà d’anar demà dimarts i també el proper dijous al MiD que és el centre on es fa aquestes operacions a PLF.

Des que al nostre municipi es fan aquestes expedicions de carnets d’identitat, ja se l’han renovat a PLF més de 500 persones.

Si es vol renovar el DNI a PLF cal dirigir-se a la caserna de la policia local de PLF.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics