URGENT

Doble victòria en el bàsquet palafollenc.

Compartiu aquesta història

 

Tan els nois com les noies han guanyat aquests cap de setmana els seus partits. Els nois, més irregulars, han aconseguit imposar-se al Roses per un contundent 78 a 46 al Palauet de PLF. Ara, els nois d’Eloi Alargé són 9s a la taula i la propera setmana jugaran contra el Roses, que ocupa la 6a posició.

Les noies ens tenen més acostumats a la victòria, i una setmana més han guanyat a la pista del Llagostera per 63 a 61. Les noies continuen amb un balanç molt positiu ja que han perdut 2 partits en el que va de campionat, les dues derrotes contra el mateix equip el Bescanó, que continua líder. Ara les de PLF són segones i aquesta propera jornada s’enfronten a l’Amer, 11es classificades, o el que és el mateix penúltimes de la taula.

Els Cadet Masculí, dels més petits del club, van tornar a caure, ara a la pista de l’Hostalric i la propera setmana juguen contra el quart classificat, en Caldes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics