El Departament de Governació obrirà una oficina d’Acció Ciutadana a Pineda

El secretari general del Departament de Governació, Jaume Oliveras, i l’alcalde de la població, Xavier Amor, signaran demà l’acord de cessió d’un local de l’Ajuntament per ubicar-hi aquesta oficina d’Acció Ciutadana (OAC).

 La de Pineda serà la primera oficina que donarà servei a la zona de l’Alt Maresme, ja que actualment les dues altres existents a la comarca es localitzen a Mataró i al Masnou. Tot i que molts palafollenc utilitzen l’oficina de Blanes.

Les oficines d’Acció Ciutadana tenen com a funció informar i orientar els ciutadans, tant de manera col·lectiva com individual, sobre totes les prestacions per augmentar el benestar social que facilita la Generalitat, efectuar els tràmits i gestions necessaris perquè puguin gaudir d’aquestes prestacions i impulsar i donar suport a accions de tipus cultural, social i cívic que fomentin el desenvolupament del teixit associatiu als barris.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics