URGENT

Aquesta matinada 120 palafollencs marxen cap a Ax.

Compartiu aquesta història

A les 5 del matí sortiran els 2 autocars contractats per la comissió d’agermanaments de PLF per portar als participants de la sortida d’aquests cap de setmana a la població francesa d’Ax, on es preveu arribar cap a les 9 del matí.

La sortida, que es fa cada any per aquestes dates, és un intercanvi que el nostre municipi fa amb la població francesa agermanada amb PLF. D’aquesta manera per un mòdic preu de 70€, els palafollencs gaudeixen d’un cap de setmana a Ax.

En aquests preu s’inclou el transport en autocar, una nit d’hotel al centre de la població, 2 dies amb forfait a les pistes d’esquí d’Ax i l’esmorzar de diumenge i el sopar del dissabte que l’organitza la comissió d’agermanament de la població francesa com a benvinguda.

L’atractiu de la sortida són les pistes d’esquí del municipi francés, que a més enguany presenten un estat immillorable. Les 29 pistes de les que disposa l’estació estaran obertes, amb gruixos d’entre 80 cm i el metre 10. Tots els serveis i remuntadors també estaran funcionant aquests cap de setmana.

Les inscripcions per anar a aquesta sortida es van tancar amb tan sols hora i mitja, motivats segurament pel bon estat de les pistes d’esquí.

Ara fa 2 anys moltes de les persones inscrites a la sortida finalment no van viatjar ja que les pistes d’esquí oferien un aspecte desolador per la manca de neu generalitzada a tot els Pirineus.

Els participants tornaran diumenge després de dinar i s’espera que arribin a PLF cap a les 9 o les 10 del vespre de diumenge

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics