Critiques per la manca de participació en l’elecció dels projectes del pla Zapatero.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ara fa una setmana el consistori palafollenc entregava els 6 projectes que opten al finançament del Fons d’Inversió Local de l’Estat.

Els equips de l’oposició han criticat la manca de participació en l’elecció dels projectes presentats a aquestes ajudes que han de servir per contractar persones en situació d’atur de PLF. Tot i això tots els grups municipals coincideixen en assenyalar que aquests fons estatal és positiu per a la inversió local.

A PLF s’espera que s’inverteixin 1 milió 400 mil € en aquests 6 projectes presentats, que han de suposar la contractació de 121 persones.

El portaveu popular al consistori Óscar Bermán, denuncia la manca d’informació i a més demana que es procuri donar feina a aturats de PLF i demana que no hi hagi favoritismes.

Josep Soms, secretari de comunicació d’Esquerra, creu que ha estat una mesura d’última hora, i que PLF ha aprofitat els projectes antics que es van arrossegant any rera any.

Per la seva banda el líder d’Iniciativa a PLF, Joan Andrés Osorio, considera positiva la mesura, però denuncia la lentitud de l’Ajuntament en presentar es projectes.

El nostre municipi ha presentat a les ajudes fins a 6 projectes. Per una banda la rehabilitació de Can Batlle com a seu del casal de Joves. Un centre social a Ciutat Jardí, l’acabament del centre social de St. Genís, l’acondicionament de l’Avinguda del mar al barri de St. Lluís, tancament de la façana del camp de futbol municipal i construcció d’una pista poliesportiva a la Figuerassa.

Les propostes ja estan entregades i en termini de 15 dies el consistori sabrà si l’Estat aprova els projectes i es poden començar a fer els projectes executius de cada actuació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics