URGENT

Critiques per la manca de participació en l’elecció dels projectes del pla Zapatero.

Compartiu aquesta història

Ara fa una setmana el consistori palafollenc entregava els 6 projectes que opten al finançament del Fons d’Inversió Local de l’Estat.

Els equips de l’oposició han criticat la manca de participació en l’elecció dels projectes presentats a aquestes ajudes que han de servir per contractar persones en situació d’atur de PLF. Tot i això tots els grups municipals coincideixen en assenyalar que aquests fons estatal és positiu per a la inversió local.

A PLF s’espera que s’inverteixin 1 milió 400 mil € en aquests 6 projectes presentats, que han de suposar la contractació de 121 persones.

El portaveu popular al consistori Óscar Bermán, denuncia la manca d’informació i a més demana que es procuri donar feina a aturats de PLF i demana que no hi hagi favoritismes.

Josep Soms, secretari de comunicació d’Esquerra, creu que ha estat una mesura d’última hora, i que PLF ha aprofitat els projectes antics que es van arrossegant any rera any.

Per la seva banda el líder d’Iniciativa a PLF, Joan Andrés Osorio, considera positiva la mesura, però denuncia la lentitud de l’Ajuntament en presentar es projectes.

El nostre municipi ha presentat a les ajudes fins a 6 projectes. Per una banda la rehabilitació de Can Batlle com a seu del casal de Joves. Un centre social a Ciutat Jardí, l’acabament del centre social de St. Genís, l’acondicionament de l’Avinguda del mar al barri de St. Lluís, tancament de la façana del camp de futbol municipal i construcció d’una pista poliesportiva a la Figuerassa.

Les propostes ja estan entregades i en termini de 15 dies el consistori sabrà si l’Estat aprova els projectes i es poden començar a fer els projectes executius de cada actuació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics