URGENT

Blanes estudia fer tancar les terrasses dels bars dels Pins 4 hores abans per reduir sorolls

Compartiu aquesta història

La zona dels Pins de Blanes és la que concentra l’oferta d’oci nocturn per al jovent al municipi. Aquest fet, que facilita als joves moure’s per la zona i poder variar de locals, és un maldecap per a molts veïns, que han de suportar els sorolls dels establiments i de la gent que els freqüenta.

Per això, el consistori està estudiant mesures com instal·lar sonorímetres per tal de controlar-ne el soroll i fer tancar les terrasses a les deu de la nit en lloc de les dues de la matinada.

El regidor de Governació de Blanes, Joaquim Torrecillas (CiU), reconeix que s’està “treballant molt seriosament” per solucionar el problema, que considera molt greu.

Torrecillas, a més, comenta la possibilitat “de controlar el soroll dels locals”. l’Ajuntament està ultimant un projecte per regular les emissions de soroll dels negocis i locals d’oci nocturn com terrasses, bars musicals i discoteques en el barri dels Pins. L’Ajuntament espera tenir-ho enllestit per Setmana Santa i poder començar-lo a aplicar a partir d’aquell mateix moment, sobretot perquè és a partir d’aleshores que comencen a venir els turistes i s’inicia la temporada d’estiu.

Diari de Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics