URGENT

El fort vent d’aquest matí ha causat problemes a PLF.

Compartiu aquesta història

Matí complicat avui a PLF. Les ventades, sobretot aquests matí han provocat nombroses incidències al municipi.

Part de la coberta de l’entrada del casal d’avis, de plàstic ha sortit despedida aquests matí per culpa del vent, que l’ha dut fins a la plaça d’AX, sense causar ferits.

Uin altre punt complicat avui, ha estat St Genís i Ciutat Jardí. Un pal de llum de fusta i un altre de formigó del carrer Rossinyol ha caigut a la via, provocant el tall del carrer i alhora problemes amb el subministrament de llum en aquesta zona del municipi. El transit s’ha reobert a les 4 de la tarda i aquesta hora continúen els treballs per restablir l’electricitat. De fet hi ha hagut problemes intermitents amb el subministrament de la llum a PLF, segons ha informat la Policia Local.

El vent també ha empés els ccontenidors d’escombraries de superficie contra els vehicles que estaven estacionats causant danys de diversa consideració a molts vehicles estacionats aquests matí a les vies palafollenques.

També el vent s’ha endut moltes tanques protectores de les obres de construcció dels edificis a PLF. Això ha provocat problemes al trànsit rodat fins que els cossos de seguretat local han pogut restablir la normalitat.

Segons el servei d’Emergències de la Generalitat, els bombers han hagut de fer fins a 3 sortides a PLF. A la nostra zona, les sortides sumen més de 50 (entre PLF, Blanes, Tordera, Malgrat i Pineda).

Blanes, qui ja va viure un episodi de fort temporal el dia de St Esteve, també ha viscut hores intenses aquest matí, per esllavissades de façanes i altres sortides, com treure antenes o diposits d’aigua d’alguns hotels, segons Josep Lluís Puy, responsable de Protecció civil a la població.

Acabem la ronda a Tordera, on també el vent ha causat alguns problemes, bàsicament amb arbres caiguts, per exemple a Mas Mora. Tordera ha suspés totes les activitats esportives als centres de la població, davant les morts de St Boi d’aquests matí, segons ha informat Silvia Cátala, regidora de seguretat del municipi.

L’avis per forts vents al Maresme s’ha ampliat fins a les 12 de la nit, i demà s’espera un dia tranquil. Les autoritats demanen máxima prudencia as l’hora de conduir per les fortes rafagues de vent, així com que es tregui qualsevol cosa que pugui voleiar de les terrasses dels habitatges, com cubells o roba estessa.

 (( resum de l’especial informatiu emés a les 17.30 per Ràdio Palafolls, sobre el temporal ))

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics