URGENT

Enrenou al partit entre el Calonge i l’Amateur A

Compartiu aquesta història

Uns incidents, amb una tangana al mig del camp, van provocar la suspensió del Calonge – Palafolls quan encara faltaven quinze minuts per acabar.
El partit entre dos equips de la part alta de la classificació del grup 16 (tercer i cinquè respectivament), amb una diferència entre ells en la jornada anterior de només un punt, va ser molt disputat. Tant el Calonge com el Palafolls van sortir a guanyar i van jugar amb força, però el partit va ser molt net i esportiu fins al minut 75 de joc.

La primera part va ser igualada en el joc, però els locals van aconseguir avançar-se en el marcador als catorze minuts gràcies a un gol de Roca. Però mentre anaven passant els minuts a la segona part i els palafollencs veien que no aconseguien l’empat, els nervis van començar a fer-se presents en el terreny de joc. Al minut 75, els ànims es van escalfar més del compte i un jugador del Palafolls va escopir a un local, qui per la seva banda, s’hi va tornar amb un cop de peu. En aquest moment es va crear una mica d’aldarull, sense arribar als cops de puny, però sí a les empentes, i l’àrbitre va decidir suspendre el partit. Tot seguit, l’ambient es va calmar i no va passar res més. L’àrbitre els va dir que escriuria a l’annex de l’acta els motius de la suspensió, però segurament el Palafolls haurà de tornar al camp del Calonge a jugar els quinze minuts que falten. A la suspensió del partit el PLF perdia 1 a 0.

L’amateur B va perdre a casa contra l’Hostalric per 1 a 0. Ni el Cadet ni l’Infantil van tenir pietat dels seus rivals d’aquesta jornada i entre els dos equips van marcar 13 gols. El Cadet a casa del Premià de Dalt, que va perdre davant els palafollencs per 3 a 7, amb 3 gols de Pol, un de Yeray, Soso, i un altre José Antonio. L’infantil va encarrilar la seva victòria amb un contundent 6 a 0 al municipal Palafollenc. L’Arenys de Mar no va poder fer res davants els palafollencs que van estar molt ordenats durant tot el partit. Els gols locals els van marcar Sergio, Raul, Julen, Pau i doble diana de Jaume.

L’aleví en canvi va caure a casa contra el Cardedeu, que es va imposar per 2 a 5. Victòria del Benjamí A a casa contra el Riells per 6 a 3 amb gols de Gerard, 2 de Iker i 3 de Sergi. El Prebenjamí B va perdre contra l’Arbúcies per 2 a 6.

El vent va provocar la suspensió del Breda Benjamí B, i el partit del prebenjamí A es va suspendre per incompareixença del Lloret.

En futbol Sala el partit del Sta. Maria a casa contra el Malgrat es va suspendre, mentre que el St. Lluís va perdre a la pista del Canyamars per 4 a 3.

 
Diari de Girona / Ràdio Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics