URGENT

Arriben les Mil i una Nit de Sèrbia.

Compartiu aquesta història

La primera sessió de les mil i una nit del 2009 es farà demà divendres amb Sèrbia com a país convidat. Serà una palafollenca nascuda en aquests país dels Balcans qui ens explicarà com és la realitat d’aquests país.

Ja fa més d’un any que periòdicament es realitzen les Mil i una Nits, un cicle que pretén intercanviar opinions i experiències de diferents països a partir de la veu pròpia de persones vinculades i coneixedores dels països tractats.

Ja han passat pel cicle països com Nicaragua, Marroc, Índia o Colòmbia entre d’altres.

Sobre Sèrbia en parlarà Vera Ana Radivójevic en una xerrada col·loqui i alhora exposició. Des de la cuina, la música, la literatura, però també la religió i la història, seran alguns dels temes que Vera Ana exposarà en aquesta xerrada oberta a l´intercanvi i als interrogants de la gent que es doni cita aquest divendres a l´Escola de Música i Dansa Municipal de Palafolls, MID. Anna Rovira, tècnica de cultura de l’Ajuntament de PLF, explica que la sessió no serà un monòleg sinó un intercanvi d’impressions i informacions.

La sessió que començarà a les 8 del vespre, acabarà amb la beguda típica de Sèrbia, Vodka, bitxo i mel, per a tots els assistents.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics