URGENT

L’Estat aprova les inversions del Fons d’Inversió Local de PLF.

Compartiu aquesta història

El Ministeri d’administracions públiques ha resolt favorablement als 6 projectes presentats per l’Ajuntament de PLF a les ajudes estatals d’inversió local.

L’Estat ha aprovat així, la inversió de més d’1 milió 400 mil € per als 6 projectes que ha presentat l’Ajuntament de PLF a aquestes ajudes, que es donen d’acord amb el nombre d’habitants de cada municipi, i estan destinades a la creació de llocs de treball a partir de l’incentivació d’obres públiques. De fet es preveu que es necessitin 121 treballadors per tirar endavant aquests projectes.

En concret l’Estat ha aprovat, amb una inversió de 460 mil €, la rehabilitació de Can Batlle, al barri de Sta. Maria, per acollir-hi un casal de joves. Aquesta serà la inversió més cara prevista al nostre municipi.

També es finançarà amb 300 mil € la creació d’un centre cívic a Ciutat Jardí. L’obra que ha de finalitzar el local social de St Genís també ha trobat el finançament de 235 mil € així com la millora de l’accessibilitat de l’av. del Mar al barri de St. Lluís.

Completen el llistat d’inversions la reforma i ampliació del camp de futbol, amb 118 mil €, i la creació d’una pista descoberta a la zona esportiva de la Figuerassa, amb poc més de 83 mil €.

Ara l’equip tècnic de l’Ajuntament de PLF està elaborant les bases dels concursos per licitar aquestes obres. Un procés que ha de finalitzar abans d’un mes, com explica l’alcaldessa accidental de PLF, Dolors Agüera.

La mateixa alcaldessa explica que els projectes aprovats per l’Estat es començaran a fer quasi simultàniament i que tots s’hauran de finalitzar abans de finals d’aquests 2009.

Les ajudes que rebrà PLF, gràcies a aquestes mesures extraordinàries per incentivar el mercat de treball, suposen un increment del pressupost d’inversions de l’Ajuntament del 46%, respecte el pressupost aprovat per la corporació local a principis d’aquests mes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics