URGENT

L’orquestra del Molí d’en Puigverd obre avui una exposició a BCN.

Compartiu aquesta història

Aquest vespre , L’orquestra de la Bona Sort, integrada per usuaris del Centre de Dia d’Adults del Molí d’en Puigverd de Palafolls oferirà un concert a la Fundació Suñol, al Passeig de Gràcia de Barcelona.
Amb aquesta actuació es donarà el tret de sortida a l’exposició de l’artista Porta-Zush.

L’artista, batejat com a Albert Porta, va començar la seva trajectòria artística l’any 1962. El 1968, Porta va ingressar en un hospital frenopàtic, on un dels pacients l’anomena Zush, pseudònim que, després adopta l’artista fins el 2001, quan es va tornar a canviar el nom artístic per Evru.

L’exposició que s’inaugura avui, ofereix l’evolució de les seves primeres obres.

El mateix Evru ha organitzat un concert amb l’orquestra Bona Sort, formada per persones amb un diagnòstic de malaltia mental. Ell hi participarà tocant un sintetitzador dels anys 70, ja que Evru també es conegut per la seva faceta musical. El cantant Peter Gabriel l’ha requerit per la seva creativitat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics