URGENT

3 persones mortes en 2 accidents a la N2 a PLF i Tordera en menys de 12 hores.

Compartiu aquesta història

El primer accident es va produir ahir al vespre en el tram palafollenc de la carretera en el que van morir 2 joves calcinats, i aquests matí, en un altre accident ha mort un altre conductor a Tordera.

L’accident d’ahir, en el que van morir dos veïns de Tordera d’entre 20 i 21 anys, es va produir prop de l’entrada de Mas Carbó, i es van veure implicats un cotxe i un camió.

El cotxe en què viatjaven les dues víctimes, en direcció a Girona, va xocar amb el camió, que anava en sentit Barcelona i ha quedat entravessat a la carretera. Després del xoc, el cotxe es va encendre i els dos ocupants van quedar calcinats, sense que res poguessin fer els efectius de Bombers, mossos d’esquadra i policies locals que s’han desplaçat fins al lloc del sinistre.

Els dos joves viatjaven en el cotxe de la mare del conductor, quan per causes que es desconeixen va colisionar contra el camió.

El cap de la policia local de PLF, Marc Penya explica algunes dades més de l’accident d’ahir.

L’accident ha passat al quilòmetre 678 de la carretera quan faltaven pocs minuts per les nou del vespre i ha obligat a tallar la via en tots dos sentits de la marxa, durant prop de 3 hores.

I aquests matí un altre accident entre un cotxe i un autocar, també a la N2 al seu pas, ara per Tordera, ha causat la mort d’un veí de Blanes.

L’accident s’ha produït a primera hora del matí a la baixada de l’escorxador de Tordera. La víctima mortal ha estat un veí de Blanes de 47 anys i que conduïa un tot terreny. El conductor de l’autocar, que anava buit, ha resultat ferit lleu.

Foto de l’accident d’ahir: ACN

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics