URGENT

Detenen un veí de Pineda que assaltava a persones quan sortien del caixer automàtic.

Compartiu aquesta història

Un veí de Pineda de 34 anys ha ingressat a la presó després que els Mossos d’Esquadra el detinguessin com a presumpte autor de nou robatoris amb violència i/o intimidació i dues faltes de lesions.

L’home va ser arrestat el passat dia 20 de gener al seu domicili de
l’Avinguda de la Hispanitat de Pineda de Mar, però la policia autonòmica no ho ha fet públic fins aquests divendres 31 de gener.

L’home vigilava les víctimes i les abordava de manera molt violenta després que haguessin retirat diners en efectiu de caixers automàtics o de les oficines d’entitats bancàries. El detingut sempre actuava ajudat per un còmplice. Un dels dos conduïa una moto de gran cilindrada que utilitzaven per fugir ràpidament. Tot i viure a Pineda de Mar, el detingut havia comès els robatoris en diferents poblacions del Vallès Occidental, el Barcelonès i el Baix Llobregat. En un dels assalts, va utilitzar una violència desmesurada cap a una parella d’avis a qui va colpejar contundentment per endur-se els diners que havien tret del banc.

El seu modus operandi consistia en vigilar els clients dels caixers i de les entitats bancàries, i seguir-la després fins que trobessin un bon lloc per atracar-la.
Els botins dels seus assalts han anat des dels 1.000 als 14.000 euros i es calcula que, sumant els nou robatoris, van suposar un total de 41.090 euros.
L’arrestat ja ha ingressat a la presó a l’espera del judici. Mentrestant, la investigació policial continua per tal de trobar l’altre presumpte autor dels fets.

Aquest dissabte, els Mossos d’Esquadra també han fet pública la detenció d’un veí de Vidreres, de 32 anys, que havia intentat endur-se els diners de la caixa registradora d’un supermercat de Blanes amenaçant-ne la caixera amb un ganivet. Els fets van succeir el passat setembre quan l’home va entrar a l’establiment fent veure que volia comprar xiclets i en el moment de pagar va amenaçar la treballadora. Va intentar obrir la caixa, però ella va cridar auxili i l’home va fugir corrent.

MalgratConfidencial / Ràdio Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics